GASILSKA
ZVEZA
METLIKA

GASILSKA ZVEZA METLIKA

Občinsko in regijsko tekmovanje 2024

Stadion Loka v Črnomlju je bil v soboto 15.6. in nedeljo 16.6. 2024 prizorišče gasilskih tekmovanj. Tekmovali smo v kategorijah pionirji, pionirke, mladinci, mladinke. člani A. članice A, člani B, članice B in starejši gasilci.

V soboto so bila v skupni organizaciji izvedena občinska tekmovanja vseh treh belokranjskih gasilskih zvez, GZ Metlika, GZ Črnomelj in GZ Semič.  Iz GZ Metlika je nastopilo 20 enot v mladinskih kategorijah in 19 enot v starejših kategorijah. Najboljše tri enote v posamezni kategoriji so se uvrstile na nedeljsko regijsko gasilsko tekmovanje katero je bilo tudi izbirno tekmovanje za državno gasilsko tekmovanje v letu 2025.

GZ Metlika bo prihodnje leto na državnem gasilskem tekmovanju zastopalo 12 ekip in sicer pionirji PGD Krasinec, pionirke PGD Krasinec in PGD Suhor, mladinci PGD Slamna vas, mladinke PGD Metlika, Člani A PGD Lokvica in PGD Krasinec, članice A PGD Grabrovec in PGD Krasinec, člani B PGD Lokvica, članice B PGD Podzemelj ter starejši gasilci iz PGD Lokvica.